Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

Uitnodiging: Noaberfeest 24 februari, direct na de optocht (gratis toegang).

Beste buurtverenigingen, noaberverenigingen, Albergenaren, gezelligheidsmensen en, carnavalisten,

Op zondag 24 februari is de carnavalsoptocht van de Alberger Bökke. Hopelijk mogen we jullie ook dit jaar weer als deelnemer of toeschouwer begroeten. Het aansluitende Noaberfeest wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. Net als vorig jaar gebeurt dat in een grote tent, op de parkeerplaats naast onze Residentie.

Daar vieren we ouderwets carnaval, met carnavelske muziek en voldoende ruimte. De volumeknop gaat niet al hoog, zodat er nog een normaal gesprek gevoerd kan worden. Er is een groot podium, waarop de aanwezige dweilorkesten een optreden kunnen verzorgen. Beschikt jullie vereniging over een dweilorkest, dan is deze dus bijzonder welkom! Net als voorgaande jaren zal Flashback drive-in-show zorgen voor een geweldige stemming. De prijsuitreiking van de optocht vindt eveneens tijdens dit feest plaats, door Prins Roy en Sik Martin van de Alberger Bökke.

Na de optocht (omstreeks 14.30 uur), zijn jullie van harte welkom om samen met andere Noaberverenigingen, deelnemers aan de optocht en alle overige carnavalliefhebbers gezellig carnaval te vieren, zoals we dat nog van vroegere tijden kennen. De entree is vrij en voor de kinderen is er een springkussen en gratis ranja.

Graag ontvangen we van een (carnavals)vereniging bericht of jullie ons Noaberfeest wel of niet bezoeken via noaberfeest@hotmail.com. Geef dan ook even aan of jullie vereniging wordt vergezeld door een dweilorkest.

Tot 24 februari bij het Noaberfeest!

De organisatie:
Dweilorkest Boet’n Aodem, Marlou Koldeweij;
Dweilorkest La Bella Bok, Debby Beldhuis & Arthur Pouwels;
CV de Alberger Bökke, Richard Egberink & Wim Potijk.