Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

Wie raadt de 50e Prins van de Alberger Bökke?

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke maakt zich op voor een wisseling van de wacht. Prins Roy en zijn Sik Martin zullen op zaterdag 9 november aftreden. De opvolgers staan inmiddels in de startblokken. Om precies 22.11 uur zullen ze hun opwachting maken, waarvoor kosten nog moeite zijn gespaard en complete filmploegen zijn uitgerukt. Op dit moment is het nog een groot geheim welke nieuwe Hoogheden ‘uit de kast zullen komen’. De vereniging verbindt hier weer de traditionele prijsvraag aan.

Cryptische omschrijvingen

In de vier weken voorafgaand aan de opkomst, zullen er cryptische omschrijvingen worden geplaatst, via: [ DEZE LINK ]. De eerste omschrijving wordt eveneens onderaan dit artikel vermeld. Houd daarna elke week de site in de gaten om te zien of er een nieuwe aanwijzing is geplaatst. Op de site staan ook de spelregels voor de deelnemers. Het alleen maar raden van de juiste namen zal niet voldoende zijn om de prijs te winnen. Daarvoor zal men ook bonuspunten moeten behalen, die verdiend kunnen worden door de cryptische omschrijvingen te verklaren. Ook zijn er extra punten voor degene die als eerste de juiste namen doorgeeft. Voor de winnaar ligt er een cheque van 25 euro klaar.

Zo vaak meedoen als u wilt

Op deze site is ook het formulier te vinden, via: [ DEZE LINK ]. Dat is op dit moment al mogelijk. Wie alleen namen invult, komt niet voor de prijs in aanmerking. Er moet namelijk ook een verklaring voor één of meerdere cryptische omschrijvingen worden gegeven. Daarmee wordt wild gokken voorkomen. Tot op de dag van de opkomst kunnen er formulieren ingezonden worden. Het maakt niet uit hoe vaak je dat doet.

De eerste aanwijzing

Door de cryptische omschrijvingen op de juiste wijze te interpreteren, kan men de namen raden. We dagen iedereen uit om hier de hersenen over te breken. Raad mee en misschien ontvang je in november wel de cheque uit handen van de Prins die je hebt geraden.

We wensen je alvast succes met deze eerste aanwijzing: Koale kaant op oale groond.