Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

Wie raadt de Prins van de Alberger Bokke?

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke maakt zich op voor een wisseling van de wacht. Sleutelprins Arjan en zijn Sik Evert zullen op zaterdag 10 november aftreden. De opvolgers staan inmiddels in de startblokken. Om precies 22.11 uur zullen ze hun opwachting maken. Op dit moment is het nog een groot geheim welke nieuwe Hoogheden op 11 november door het doek zullen springen. De vereniging verbindt hier weer de traditionele prijsvraag aan.

Cryptische omschrijvingen

In de vier weken voorafgaand aan de opkomst, zullen er cryptische omschrijvingen op de site www.albergerbokke.nl worden geplaatst. De eerste omschrijving wordt eveneens onderaan dit artikel vermeld. Houd daarna elke week de site in de gaten om te zien of er een nieuwe aanwijzing is geplaatst. Op de site staan ook de spelregels voor de deelnemers. Het alleen maar raden van de juiste namen zal niet voldoende zijn om de prijs te winnen. Daarvoor zal men ook bonuspunten moeten behalen, die verdiend kunnen worden door de cryptische omschrijvingen te verklaren. Ook zijn er extra punten voor degene die als eerste de juiste namen doorgeeft. Voor de winnaar ligt er een cheque van 25 euro klaar.

Zo vaak meedoen als u wilt

Op bovengenoemde site is ook het formulier te vinden, dat via een link ingezonden kan worden. Dat is op dit moment al mogelijk. Wie alleen namen invult, komt niet voor de prijs in aanmerking. Er moet namelijk ook een verklaring voor één of meerdere cryptische omschrijvingen worden gegeven. Daarmee wordt wild gokken voorkomen. Tot op de dag van de opkomst kunnen er formulieren ingezonden worden. Het maakt niet uit hoe vaak je dat doet.

De eerste aanwijzing

Door de cryptische omschrijvingen op de juiste wijze te interpreteren, kan men de namen raden. We dagen iedereen uit om hier de hersenen over te breken. Raad mee en misschien ontvang je in november wel de cheque uit handen van de Prins die je hebt geraden.

We wensen je alvast succes met deze eerste aanwijzing: Uniek grensgeval