Regeringsjoar 2022-2023

Prins ??? I en Sik ???

'Völ wil en alaaf!'

Booster Gala de Alberger Bökke en de Bokk’n Hörnkes krijgt vorm

*UPDATE*
Let op! De zondag 10 april is komen te vervallen en gaat NIET door.
U kunt zich wel aanmelden voor de vrijdag of zaterdag (8 of 9 april).
MEER LEZEN: Booster Gala naar twee avonden – De Alberger Bökke (albergerbokke.nl)
___________

Een laagdrempelig en minder traditioneel programma maar kwalitatief wel goed. Het is in een notendop de beschrijving van de Booster Gala, die door De Alberger Bökke en de Bokk’n Hörnkes wordt gehouden. Zeker geen geringe activiteit, gezien hiervoor drie dagen wordt uitgetrokken. Te noteren data zijn 8 tot en met 10 april. Aanmelden om een gala te bezoeken is vereist en dat kunnen de leden van CV De Alberger Bökke tot 1 april via www.albergerbokke.nl/booster doen.

AANMELDEN: www.albergerbokke.nl/booster

Door het later starten van het seizoen vanwege de coronamaatregelen heeft De Alberger Bökke en de Bokk’n Hörnkes doen besluiten om ook in april een activiteit te plannen. Dat is de Booster Gala geworden. De Galacommissie van De Alberger Bökke is momenteel druk doende om hier vorm aan te geven. “Het wordt geen gala zoals de leden dat van ons gewend zijn. Dit is onder andere terug te zien in de zaalsetting die meer naar het idee van de Comedy Express wordt ingericht met daarbij ongeveer een handvol optredens van Albergse artiesten, waaronder buuts, muziek en dans”, legt de organiserende commissie uit. “Bij de Booster Gala ontbreken de zitplekken echter niet. Deze plekken worden afgewisseld met statafels.”

Bekende onderdelen
De Galacommissie draait een afwisselend programma in elkaar met bekende en volwaardige onderdelen. Zo zullen de dansmariekes, Prinsengarde en Raad van Elf een bijdrage leveren, is er dialectzang en betreden buut’nreeders het podium. Naast de podiumacts die dus van eigen dorpsbodem komen kunnen de bezoekers rekenen op een gezellige carnavalsavond of -middag middels een langere versie van de bekende afterparty. De Galacommissie hierover: “De afterparty is in handen van een DJ, welke ook tussen de verschillende optredens zijn bijdrage levert. Op vrijdag is dit DJ Collin en op de zaterdag en zondag draait DJ Othmar.”

Online aanmelden
De Booster Gala is uitsluitend toegankelijk voor de leden van De Alberger Bökke, de Bokk’n Hörnkes en de Sjikke Bökke. Leden van De Alberger Bökke en de Sjikke Bökke hebben gratis toegang omdat bij hen de jaarlijkse contributie is geïncasseerd. Leden van de Bokk’n Hörnkes betalen € 5,- als toegangsprijs. De Sjikke Bökke en de Bokk’n Hörnkes hebben eigen inschrijvingen gehouden. Er is dus geen kaartverkoop. Wel is het voor de leden van De Alberger Bökke noodzakelijk om online aan te melden. Dit omdat maximaal driehonderd leden per gala toegelaten kunnen worden. “We willen op deze manier Albergen weer samenbrengen na alle coronabeperkingen en de bezoekers een mooi avondje uit bezorgen”, zegt de commissie tot besluit. Op vrijdag 8 april (jeugdavond) en zaterdag 9 april start het programma om 20.00 uur en de afsluitende zondag 10 april is dat om 13.30 uur. De zaal gaat een half uur eerder open. Let op: Tijdens de Booster Gala wordt niet gewerkt met vooraf gereserveerde plekken. Iedereen mag dus gewoon binnen lopen en plaatsnemen. Aanmelden kan tot 1 april via www.albergerbokke.nl/booster en vol = vol.

AANMELDEN: www.albergerbokke.nl/booster