Regeringsjoar 2022-2023

Prins ??? I en Sik ???

'Völ wil en alaaf!'

De Alberger Bökke en de Bokk’n Hörnkes presenteren Booster Gala

*UPDATE*
Let op! De zondag 10 april is komen te vervallen en gaat NIET door.
U kunt zich wel aanmelden voor de vrijdag of zaterdag (8 of 9 april).
MEER LEZEN: Booster Gala naar twee avonden – De Alberger Bökke (albergerbokke.nl)
___________

Het noodzakelijker wijze later starten van het huidige seizoen heeft De Alberger Bökke en de Bokk’n Hörnkes doen besluiten om dit seizoen wat te verlengen. In het weekend voor Pasen is daarom het Booster Gala op het activiteitenoverzicht gezet. Zeker geen geringe activiteit, gezien hier drie dagen voor wordt uitgetrokken, te weten 8 tot en met 10 april. Met recht een extra boost dus voor het Albergse carnavalsleven.

Online aanmelden
De Booster Gala is uitsluitend toegankelijk voor de leden van De Alberger Bökke, de Bokk’n Hörnkes en de Sjikke Bökke. Zij hebben gratis toegang. Er is daarom geen kaartverkoop, wel is het noodzakelijk om je online aan te melden. Dit omdat maximaal driehonderd leden per gala toegelaten kunnen worden. Op vrijdag 8 april (jeugdavond) en zaterdag 9 april start het programma om 20.00 uur en de afsluitende zondag 10 april is dat om 13.30 uur. De zaal gaat een half uur eerder open. Ieder kan gewoon binnen lopen. Aanmelden kan via:

www.albergerbokke.nl/booster

Andere opzet dan traditionele gala
Het programma kent een andere opzet dan dat de leden van voorgaande jaren gewend zijn. Geen traditionele gala met lange tafels, maar meer naar het idee van de Comedy Express met daarin ongeveer een handvol optredens van Albergse artiesten, waaronder buuts, muziek en dans. Bij de Booster Gala ontbreken de zitplekken echter niet. Deze plekken worden afgewisseld met statafels. Naast de podiumacts kan ieder rekenen op een gezellige carnavalsavond of -middag middels een langere versie van de bekende afterparty. Dit deel is in handen van een DJ, welke ook tussen de verschillende optredens zijn bijdrage zal leveren. Op vrijdag is dit DJ Collin en op de zaterdag en zondag draait DJ Othmar.