Regeringsjoar 2022-2023

Prins Gilbert en Sik arjan

'A'j achterum kiekt, zee'j veur oe niks!'

ONLINE Gala

Online (hybride) GALA avond: ‘De Bokkenkuren in de Keet’n!’. Wij bieden 26 februari 2022 vanaf 20:00 u het ONLINE GALA onder het thema ‘de Bokkenkuren in de Keet’n’ bij u in de woonkamer via onze livestream! We starten al om 19:30 met DJ Othmar met o.a. oude Gala nummers om lekker in de stemming te komen!

Door de versoepelingen omtrent het Coronabeleid gaat op 26 februari a.s. de zaal bij Café Zalencentrum Morshuis ook OPEN tijdens de Online Gala, u kunt dus thuis én LIVE in de zaal genieten van de Online Gala op een groot scherm! Dat wordt reuze gezellig! Toegang: gratis. Aanvang: 19:30.

De ONLINE gala is te vinden via de volgende link:

> Alberger Bokke – Twitch <

Dit jaar door Corona presenteren we voor het 2e jaar u een ONLINE Gala met een compilatie van de afgelopen jaren. Het Albergse carnavalsgala heeft elk jaar, de nodige verrassingen in petto. De ONLINE gala uitzending werkt ook via prima via de internetbrowser op uw SMART-TV, door simpelweg te surfen naar: http://www.twitch.tv/albergerbokke.

Wie krijgt de Superbok 2022? Zaterdagavond 26-2 weten we het. Aanvang: 19:30. Ook live te volgen via GROOT scherm bij Café Zalencentrum Morshuis. Wees welkom. Presentatie door: Bart Klaassen en Edward Morshuis.

Doet u ook mee aan onze interactieve spelshow en prijsvraag? Één minuut gratis winkelen bij de Coop Munster Albergen! Als u het woord weet, kunt u appen met uw locatie gegevens naar: 06-34873209. Zet deze vast in uw telefoon om snel ‘het woord’ te kunnen appen.

De eerste melder met het correcte woord wordt dezelfde avond nog thuis opgehaald en ‘losgelaten’ in de Coop #Albergen om in zestig seconden de prijs bij elkaar te sprokkelen. Allemaal kijken ONLINE of gezellig langskomen dus!

Zie ook: De Alberger Bökke brengt online gala ‘De Bokkenkuren in de Keet’ – De Alberger Bökke (albergerbokke.nl)
En: De Alberger Bökke versoepelt en brengt hybride gala – De Alberger Bökke (albergerbokke.nl)

Elk jaar een spetterende show! Locatie 2022: Thuis én Morshuis (toegang GRATIS).
26 februari 2022, voorprogramma 19:30 – aanvang gala: 20:00.