Regeringsjoar 2020-2021

Prins John I en Sik Bob

'Sorry veur alles!'

ONLINE Gala

Online GALA avond: de mooiste Bokkenkuren! Wij bieden 6 februari vanaf 20:00 u ONLINE de mooiste Bokkenkuren van de afgelopen jaren bij u in de woonkamer via onze livestream! We starten al om 19:00 met ONE-BEAT met DJ-SEM met oude Gala nummers om lekker in de stemming te komen!

De ONLINE gala is te vinden via de volgende link:

> Alberger Bokke – Twitch <

Dit jaar door Corona presenteren we u een ONLINE Gala met een compilatie van de afgelopen jaren. Het Albergse carnavalsgala heeft elk jaar, de nodige verrassingen in petto. De ONLINE gala uitzending werkt ook via prima via de internetbrowser op uw SMART-TV, door simpelweg te surfen naar: http://www.twitch.tv/albergerbokke.

De voorstellingen zitten boordevol sketches, niet in de laatste plaats over zaken die het eigen volk’ aan gaan. Het resultaat zijn optredens, vol met vernieuwende en verrassende elementen. Met de ludieke optredens krijgen de gala-artiesten elk jaar de lachers ruimschoots op hun hand. Tevens verzorgen de Dansmariekes een Spetterende dansshow. De sfeer wordt ook gezet met diverse playback-acts en live nummers, met als afsluiting een finalelied.

Elk jaar een spetterende show! Locatie dit jaar: Thuis.
6 februari, voorprogramma 19:00 – aanvang gala: 20:00.