Regeringsjoar 2018-2019

Prins Roy I en Sik Martin

'Met ne Sik en'n Bok van't zelfde blood, koom't met Carnaval wa good'

Noaberfeest

NOABERFEEST: (na de optocht): Oude tijden herleven! GRATIS ENTREE

WANNEER: Zondag … februari vanaf 16:00 (direct na de optocht).
WAAR: De hal achter Pakhuis Twente, bij de parkeerplaats van Morshuis.
WAT: Een oergezellig Albergs feest vol Carnavaleske muziek.
WIE: Met alle Prinsen, carnavalsverenigingen, dorps- en buurtgenoten.
HOEVEEL: De entree is GRATIS.

Tot de ….e om 16:00 in Albergen bij het Noaberfeest, mede georganiseerd door C.V. de Alberger Bökke, Dweilorkest La Belle Bok en Dweilorkest Boet’n Aodem uit Albergen.

In Albergen is er ….februari, na de optocht, een NOABERFEEST, voor iedereen die niet naar de grote drukke jeugdtent wil gaan. Daarnaast is er bij het Noaberfeest GRATIS entree.

Er komt dus een extra tent op een andere plek, gekoppeld aan ruimte in de hal bij Het Pakhuis/Morshuis voor een nieuw feest met GRATIS entree: Noaberfeest voor Albergenaren, deelnemers, wagenbouwers, loopgroepen, hoogheden, buurtverenigingen, dweilkapellen en andere feestgangers (dus NIET in de grote tent). Het noaberfeest wordt o.a. georganiseerd door De Alberger Bökke zelf in combinatie met dweilorkest La Belka Bok én Boet’n Aodem. De bedoeling is om een gezellig en gemoedelijk Albergs carnavalsfeest te organiseren, tevens voor deelnemers, onze noaber verenigingen en kapellen. Ook de uitslag van de optocht wordt hier bekend gemaakt. Komt allen! Vrije entree. Jubileum optochtfeest!

Het andere (jeugd)feest met de grote tent: De Mega Carnavalsparty wordt verplaatst naar het volksfeestenterrein en wordt georganiseerd door Café Morshuis.