Regeringsjoar 2020-2021

Prins John I en Sik Bob

'Sorry veur alles!'

Noaberfeest

NOABERFEEST: (na de optocht): Oude tijden herleven! GRATIS ENTREE

WANNEER: Zondag 16 februari vanaf 14:30 (direct na de optocht).
WAAR: Een gezellige warme tent bij het Pakhuis Twente (parkeerplaats Morshuis).
WAT: Een oergezellig Albergs feest vol Carnavaleske muziek.
WIE: Met alle Prinsen, carnavalsverenigingen, dorps- en buurtgenoten.
HOEVEEL: De entree is GRATIS.

Tot de 16e om 14:30 in Albergen bij het Noaberfeest, mede georganiseerd door C.V. de Alberger Bökke, Dweilorkest La Belle Bok en Dweilorkest Boet’n Aodem uit Albergen.

In Albergen is er direct na de optocht, een NOABERFEEST georganiseerd, voor iedereen die niet naar de grote drukke jeugdtent wil gaan. Daarnaast is er bij het Noaberfeest GRATIS entree.

Een gezellige en warme aparte tent bij Het Pakhuis/Morshuis. Noaberfeest voor Albergenaren, deelnemers, wagenbouwers, loopgroepen, hoogheden, buurtverenigingen, dweilkapellen en andere feestgangers (dus NIET in de grote tent). Het noaberfeest wordt o.a. georganiseerd door De Alberger Bökke zelf in combinatie met dweilorkest La Belka Bok én Boet’n Aodem. De bedoeling is om een gezellig en gemoedelijk Albergs carnavalsfeest te organiseren, tevens voor deelnemers, onze noaber verenigingen en kapellen. Ook de uitslag van de optocht wordt hier bekend gemaakt. Komt allen! Vrije entree.

Het andere (jeugd)feest met de grote tent: De Mega Carnavalsparty is gesitueerd op het volksfeestenterrein en wordt georganiseerd door Café Morshuis.